FIRA ALTERNATIVA

Inscripció

Benvolguts i benvolgudes,
Aquest és un missatge adreçat a totes aquelles persones que heu col·laborat al llarg dels últims anys a la Fira AlterNativa. Hem rebut diverses sol·licituds de participació i preguntes sobre si enguany hi haurà Fira.
L’excepcional situació que estem vivint genera molta incertesa i aquesta incertesa és molt poc agraïda quan prepares un esdeveniment com aquest. Hi ha unes restriccions molt estrictes i fins a l’últim moment no saps què es podrà fer i què no. Som un grup d’amics voluntaris que senzillament vol que passin coses al poble. És per aquest motiu que hem decidit tornar a fer la Fira AlterNativa, però reduint-ne molt el format.
No podrem donar cabuda a totes les propostes rebudes. Ens sap molt de greu no poder-les acollir, però estem convençuts que podeu entendre en quines condicions ens trobem. Estem contents dels 25 anys que hem fet totes juntes, però aquest sotrac ens ha obligat a frenar una mica per agafar forces. Segur que ens tornarem a trobar d’alguna altra manera.
Gràcies

Juliol de 2021

 

 

 

2019

ESPAI ARTESANS:

Podeu fer arribar les vostres sol·licituds al correu info@firaalternativa.cat

Termini d'inscripció: del 28 de maig al 15 de juliol.

IMPORTANT:
- Els productes han de ser totalment artesanals fets a partir de matèries primeres i pel mateix artesà/na que ocupi la parada.  
- Estan exclosos tots els articles i productes de REVENDA, o fets de manera mecanitzada i/o industrialitzada. 

 

ESPAI DE SALUT:

Podeu fer arribar les vostres sol·licituds al correu salut@firaalternativa.cat

Termini d'inscripció: del 28 de maig al 15 de juliol.

 

MÚSICA:

Podeu fer arribar les vostres propostes a musica@firaalternativa.cat

 

XERRADES:

Podeu fer arribar les vostres propostes a xerrades@firaalternativa.cat